Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

käyn ahon laitaa sanat

Tulkaa viekää sitten vaikka tuhkat pesästä. Vain suvituulen minä kutsun kuulen se ottaa mukaan mun uudelleen.

Vattulainen Taivaassa Lyrics By Juha Vainio
Vattulainen Taivaassa Lyrics By Juha Vainio

Nousee pinnalle pärskähtäen.

. Mikä särki sun sisimpäsi. Paula Vesala Tuomittuna kulkemaan. Se ottaa mukaan mun uudelleen. Käyn ahon laitaa säv.

C Dm Siellä missä käki vielä kehtaa kukkua G7 C Siellä sammalvuoteella on hyvä nukkua. Joilla lämmin on pelkästään käsi. Listen to Kaikkien aikojen Loiri by Vesa-Matti Loiri on Apple Music. Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa.

G7 Dm7 G7 C Ei estä kukaan kun matkaa teen. Vanhoja poikia viiksekkäitä -kiveen on kauniisti muotoiltu tekstin ohella norpan pää. Vielä riittää sentään jonkin verran metsiä. Stream songs including Lapin kesä Vanhojapoikia viiksekkäitä and more.

Savukkeella sotkin sun Chanel vitosen joka huoneeseen jäi LEIJUMAAN. Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa. Mut minä nautin kesästä. Laivat puuta miehet.

Ei estä kukaan kun matkaa teen. Siihen tottua saat minä takaan sen. Read or print original Kotkan Poikii Ilman Siipii lyrics 2022 updated. C Dm7 Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa.

Keinuun keinumaan ilman PAITAA keinumaan. Viranomaiset saa mua turhaan. Ceva4712Array Tuntematon. Provided to YouTube by WEAKäyn ahon laitaa Vesa-Matti LoiriYstävän laulut II 2004 Warner Music FinlandSaxophone.

Sanat ja soinnut yli 10 000 kappaleeseen. Laulu kertoo näin mitä on yksin kun jää Hyvin hylje sen ymmärtää. Ja sanat Juha Vainio. Käyn ahon laitaa on Juha Watt Vainion säveltämä sanoittama ja esittämä kappale vuodelta 1979.

Chorus Käyn ahon laitaa. Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa. Ei estä kukaan kun matkaa teen. Järjestelmä tarpeeksi on mua lypsänyt - luulen että aika alkaa olla kypsä nyt.

Sekö leikkinyt on sinun tunteillas. Kappale ja esittäjä osuma- Käyn ahon laitaa Vesku Jokinen ja Sundin veljeksetverran metsiä Enkä välitä mä kuulla yhtään uutista Sen Raatikaisen tuutista Käyn ahon laitaa Minä ilman paitaa Ei estä kukaan kun matkaa teen Vain suvituulen Minä kutsun kuulen Se ottaa mukaan mun uudelleen Elämä tää on 10000. Johanna Kurkela Yhtenä iltana. Tuntematon Käyn ahon laitaa.

Yhtäkkiä Vainio otti esiin paperin ja kynän ja alkoi raapustaa tekstiä. Rannalla istuin mä haitari soi Aalto löI liplattaen Mistä mä. Mutta stressin uhrina ois synti kaatua. Viranomaiset saa mua turhaan etsiä.

Järjestelmä tarpeeksi on mua lypsänyt. Laulu sai alkunsa kun Vainio oli toimittaja Raimo Vesan kanssa grillaamassa makkaraa Kaunissaaressa eräänä kesäisenä päivänä. Sanat ja soinnut yli 7000 kappaleeseen. - Rajaton - Nälkäiset linnut.

You will get 3 free months if you havent already used. Mies sekä hylje kumpikin on. Sillä suoraan sanottuna suurinpiirtein. Elämä tää on vain sattumalta saatua.

Lk 2342012 klo 0728. Ystävät ja viholliset sävel ja sanat Veikko Lavi. Se ottaa mukaan mun uudelleen. Viranomaiset saa mua.

Mutta kuuntele mua sulle kerron sen. Enkä välitä mä kuulla yhtään uutista. Vain suvituulen minä kutsun kuulen. Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa ei estä kukaan kun matkaa teen.

Mut minä nautin kesästä. Huolta vailla pilven ylle LEIJUMAAN. Joskus itkeehän myös nelikymppinen. Käyn ahon laitaa.

Se ottaa mukaan mun uudelleen. Vain suvituulen minä kutsun kuulen. Luulen että aika alkaa olla kypsä nyt. Tuffa Porist 2342012 klo 0933.

Tulkaa viekää sitten vaikka tuhkat pesästä mut minä nautin kesästä. Juha Vainio Käyn ahon laitaa sanat ja soinnut. Käyn ahon laitaa. Tanssittu koskaan ei Nestorin häitä Maailma houkutti pois morsion.

Get up to 3 months of free music. Siellä missä käki vielä kehtaa kukkua. Hetkeäkään heiluisi en täällä hengissä. Naurava kulkuri - Gamblers Guitar.

C A7 Dm Vain suvituulen minä kutsun kuulen. Juha Vainio - Käyn Ahon Laitaa. Tulkaa viekää sitten vaikka tuhkat pesäsätä. Naissanoittaja olisi varmasti muotoillut Käyn ahon laitaa-kappaleen sanat joiltakin osin toisin Kenkien osalta vaihtaisin tuosta riimistä sanan piikkikorkokenkiin.

Kerberos records KEL 660 1985. C A7 Dm Kahila ei laula eikä Höyry selosta. Lähetä linkki tai anna palautetta. Jenni Vartiainen Tästä asti aikaa.

Finnlevy FL 5074. Ei estä kukaan kun matkaa teen. G7 Dm7 G7 C Se ottaa mukaan mun uudelleen. Kappale julkaistiin albumilla Käyn ahon laitaa ja singlenä samana vuonna.

- Käyn Ahon Laitaa. Vain suvituulen minä kutsun kuulen. Aallon alla se suunnisti soittajan luo Sille tuttua tutumpi on sävel tuo.

Kayn Ahon Laitaa Paroles Juha Vainio Greatsong
Kayn Ahon Laitaa Paroles Juha Vainio Greatsong
Junnu Vainion Sanojen Aarella Kotka Jalkaisin
Junnu Vainion Sanojen Aarella Kotka Jalkaisin
Vesa Matti Loiri Kayn Ahon Laitaa Lyrics Genius Lyrics
Vesa Matti Loiri Kayn Ahon Laitaa Lyrics Genius Lyrics
Kayn Ahon Laitaa Lyrics By Juha Watt Vainio Jarjestelma Tarpeeksi On Mua
Kayn Ahon Laitaa Lyrics By Juha Watt Vainio Jarjestelma Tarpeeksi On Mua
Juha Vainio Kayn Ahon Laitaa Lyrics Lyrics Com
Juha Vainio Kayn Ahon Laitaa Lyrics Lyrics Com

Posting Komentar untuk "käyn ahon laitaa sanat"